Interwiev with a vampire (film)

Såg filmen Interwiev with a vampire för ett tag sedan, bestämde mig för att blogga om den. Jag har inte sett den innan och inte heller läst boken, har hört att boken ska vara bättre.

det hela börjar med att en författare möter upp mannen Louis som berättar om sitt liv. Louis förlorar både sin fru och sitt barn precis när ungen föds och det lämnar Louis i en enda missär. Depprimerad och med dödslängtat fruktar han inte att kunna bli mördad när man spelar och dricker. En kväll möter han Lestat och där börjar äventyret som en nattvandrare.

Jag tyckte filmen var otroligt vacker och mycket bra gjord. Regissören Neil Jordan har verkligen lyckats fånga upp det man drömmer om att ett liv som vampyr kan vara och bli. Hur de tidlöst smyger förbi alla åldertecken och förblir unga för alltid. Filmen fångade mig på ett sådant sätt så jag inte kunde slita mig från skärmen för att jag blev så intresserad och full av emapti för Louis. Jag kan varmt rekomendera filmen och jag kommer att läsa boken så småning om.
1 kommentar