Over there and back again

Kan inte somna som vanligt, eller är det ovanligt? Hur som, allt har snurrat runt den senaste tiden. Ibland har jag ingen aning om vad jag ska göra av mig själv, ska jag jobba eller ska jag utbilda mig? Kanske skaffa praktik? Jag söker jobb så ofta det finns något med mina "kvalifikationer", hur ofta är det? Det finns ju inga jobb.

Nått trevligare, att knyta kontakter är väldigt roligt och trevlig. Speciellt om man känner att man faktiskt kan prata med personen. Fast ändå måste jag lägga band på mig själv, så "spontan" och full med knäppa idéer som jag kan vara. Jag har skrämt iväg folk för många gånger, vad jag gör vet jag inte, jag är mig själv och de blir avskräckta från att fortsätta vara bekant, kompis eller vän med mig. Ibland undrar jag vad jag gör för fel.

Pappa fyllde år idag, var ned och gratta han. Fika, kaffe, små prat och annat skoj. Det var faktiskt väldigt trevligt.

Jag och brors dam Linnéa (vågar inte kalla henne tant igen ;) ) har kommit på att vi ska ha partaj, till Halloween. Hon fyller 19 oktober och jag 27 oktober. Så det skulle vara jätte skoj. Så då är det dags att börja jobba med geniknölen och komma på nått bus man kan göra. Dekoration, dricka och sånt. Undra vilka man ska bjuda in från mitt håll? Både jag och Linnéa har ju bekanta,kompis,vänner som (vad jag tror i alla fall) kommer från bror min. De är antagligen redan bjudna ^^ Men mina kompisar och vänner, vilka är sugna på party, vilka skulle vilja komma? Det är frågan i alla fall. Skulle vilja haft med Malin, om du läser detta så är du hjärtligt välkommen. Så skulle jag också vilja ha med kompisar och vänner jag umgåts/umgås med, men det är så knepigt att veta för vissa har konvertera om till nykterister. Så man vill ju inte dryga ihjäl dem med massa folk som är fulla.

Ibland så funderar jag också på om jag är tokig... antagligen mer eller mindre.
1 kommentar