Födelsedag, dagen efter.

Igår dingade jag 25 år. Nu ska jag sluta fylla ;) för jag är fullt medveten om att jag blir äldre men jag behöver inte påminnas om det varje år tycker jag. När jag var liten älskade jag min födelsedag, sen tappa jag intresset. Så jag är inte intresserad egenligen. Men igår var det något extra.

När jag var på Cozmoz blev jag grattulerad av många, fick bakelse av Emelie och en väldigt fin bild på mig var på en bildskärm i Café Caoz. det var Emelies busiga på hitt och jag blev jätte glad. Sen skjussade min bror Daniel mig till affären så jag kunde köpa grejer till att baka tårta. Efter klockan 18-19 så kom mamma och systramin och hälsade på. Tätt efter kom pappa. Vi åt av tårtan och pratade. Jag fick en cactus typ av mamma och ett löfte om pengar till Tokis kastrering, av pappa fick jag gula rosor. Efter de gått kom Daniel och hans tös Linnéa. Vi tjoade en stund innan de gav sig av.

Så överlag så hade jag en jätte bra födelsedag, en av de bästa hittills tycker jag. Så nu är det bara min och Linnéas gemensamma party på lördag kvar. Hoppas den blir bra, är lite nervös. Men det löser sig säkert, ska se till att mina katter får tillfälligt bo hos pappa en dag eller så. För festen är flyttad hem till mig för Daniel och Linnéas  badrum renoveras, de hade visst Asbest i väggarna.

Det ska lösa sig, det måste, för jag har verkligen sett framemot festen. :) Bilder kommer upp senare idag från gårdagen. Hojt!
1 kommentar