Trötthet, less, orka!

Jag har kommit fram till en sån där dag då jag är trött... trött på allt. Jag är trött på att vänta, trött på att på att få hjälp, trött på livet, trött på mitt liv, trött på allt. Jag vill bara sova, sova den eviga sömnen och vakna upp i en annan värld, typ nangiala, och leva ett nytt liv där. Nu är väl inte nangiala det första valet men ni fattar.

Jag har väntat på hjälp enda sedan våren 2010, visst väntetider och semester under sommaren, men jag orkar inte vänta mer. Jag vill ha förändring, jag vill att det sker nu. Jag orkar för fan inte mer. Hur mycket skada ska det bli innan hjälpen kommer? Måste de onda tankarna ta överhand innan de reagerar? Vad fan ska jag göra!?

Jag tänker på allt jag har att leva för, men idag/ikväll så har ingenting betydelse. Jag älskar alla de som står mig nära, tycker sjukt mycket om dem. Men nu har jag ingen ork, jag har ingen kämparglöd.

Det händer att jag får skit för små saker, oftast bryr jag mig inte att folk får utbrott på mig vanligtvis, jag var väl närmast just då. Men den senaste veckan har jag blivit arg och ledsen. Inte så att någon nyss gjort det men det känns överlag. Jag är bara så trött, kan inte jag få sova bort allt annat? Bara glömma och försvinna,  jag är less nu.

Har möte imorgon, ska ta upp det här med henne då. Få se om karusellen rasslar igång eller om jag ska få lida ett tag till, jag vet inte, jag vet ingeting längre. Jag orkar inte bry mig just nu heller.
0 kommentarer