Let it snow, let it snow

Igår var en små jobbig dag, var så trött att jag knappt orkade stå upp och hålla ögonen öppna. Så efter jag kommit hem från halvdag på Cozmoz stälde jag mig och diska. Efter torkade jag ur halva kylskåpet från massa lort. Det är väl dags för lite jule städning nu tycker jag, så jag börjar i lugnt tempo. Där efter lade jag mig för jag orkade inge mer. Då var klockan runt 19.


Vankade nyss då, 7 timmar senare. Kanske inte var en så bra idé ändå att lägga sig tidigt, men är man trött ska man sova säger de. Så just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra kl 2 på natten. Smyg städa mer? Eller lägga mig och sova igen?

Undrar vad det blir för väder i morgon, igår var det så jävla kallt och det blåste som fan. Hoppas det inte blåser, men det får gärna snöa puder snö och vara ljust. Då blir jag glader.

Toki växer och frodas, han är väldigt gänglig. Lång kropp, ganska långa ben och lång svans. Motsattsen till Rasmus, han är kort och bastant, men inte tjock, muskulös. Tycker jag.

Kom på nu att jag måste leta rätt på en räkning som måste betalas. Jag har förlagt den, igen.. samma som förra månaden. Men så kan det gå, jag är mycket förvirrad. Och speciellt nu när det ska bli förändring, håller på att söker ny praktik plats. Var och Besökte kommunens AME här om dagen, Ta till vara verksamheten. Det var större än vad jag mindes det. Fanns massor med saker man kunde göra. Sömnad, träverkstad, skruva och greja. Vara i lagret och pyssla med möblerna man fått in, snygga till dem och så vidare. Så fick man vara i butiken också. Jag har dock inte bestämt mig ännu. Nästa vecka ska jag träffa två personer från en annan verksamhet. Få se hur det går.

Sitter och lyssnar på julmusik :) och längtar efter julen. Vill ha en bra jul i år med. Vill pynta i min lägenhet så att den blir riktigt fin och julig, men har inge pynt så jag ska nog hem till mamma och bova lite. Undra just om jag ska hem till mamma på fredag, passa på att titta på idol? Få se få se.

Nu ska jag roa mig med något, eller försöka sova.
Hadet bra sweetis.

0 kommentarer