Torsdag

Yosh! Dagen innan kryssningen, så jävla nervös och peppad på samma gång. Jätte bra kombination serru. Har smyg spenderat dagen med att vara oförskämt lat, tills morsan kom hem och hon släpade med mig till Kupolen. Vi snurrade runt där ett tag, har fått nya prylar igen. Tror mamma tycker om att skämma bort mig? Eller nja, hon är så snäll och god min kära mamma, egentligen vill jag inte ta emot sakerna, men hon gör det för att vara snäll (och hon är trött på att se mig i trasiga fula kläder) så jag tackar och tar emot. Är egentligen väldigt ovan vid detta fenomen så det är lite sött på nått roligt sätt, jag blir så fruktansvärt glad. Fast detta får inte gå överstyr, helt bortskämd ska jag inte vara. Bara lite.

Kvällens humor är då mitt sned klippta hår.. klippte mig själv, för att jag orkar inte med frisörer och dessutom har ingen frisör öppet klockan 20 på kvällen. Så bort med de kluvna hårtopparna och vips så är håret 2-3 cm kortare. Snett i bakhuvudet men va fan, jag har väl inte ögon i nacken heller. Ska gå till en riktig frisör så småning om, kanske lägga i lite slingor och bösa till det ordentligt? Blont och rött kanske? Få se, tips mottages gärna. Måste varna min framtida frisör om att mitt hår är snett, och lockar sig. Det kom jag på sist jag klippte mig hos frisör, för 2.3 år sedan.

Har även målat naglara, senation. Det är något konstigt med mig känner jag.. Jag är på väg att bli flicka!! OMG!
Jag har börjat åma mig för mitt hår, fixar med naglarna, ska börja träna till senvåren, sminkar mig oftare än förr och vill springa runt i kjol. Herre gud, det är något fel på mig. Vart tog min "pösbyxe" attityd vägen? Tappade den visst.

På tal om oförskämt lat, jag plöjde Isfolkets nummer 23 idag på ca 4 timmar, har där efter börjat läsa den boken efter, 24, och kommit till nästan mitten av boken. Sensation, jag älskar att läsa fantasy böcker. Jag älskar Margit Sandemos böcker. Man försvinner liksom från verkligeheten helt för en stund i alla fall och det är jävligt skönt tycker jag.

Nå ja, imorgon bär det iväg mot stockholm och sedan till Mariehamn, vi åker med Birka. Det är egentligen en dygns kryssning, men vi tar två vändor. Mycket behändigt. Trevligt dessutom, för då får man med sig nytt folk andra vändan.
0 kommentarer